(Web Sitesi) - Web Sitesi | Haber Girişi: 03.05.2021 - 11:44, Güncelleme: 03.05.2021 - 11:44
Malatya

Adil Gevrek'ten Açıklamalar

Yeni Malatyaspor'un, Hes Kablo Kayserispor ile oynayacağı maç öncesi AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci takımı ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör İrfan Buz ve Kaptan Adem Büyük'te hazır bulunurken burada açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Adil Gevrek: "Moral ziyareti bizim içim önemli.  Birlik ve beraberlik içinde biz buralara geldik. Süper Lig'de kalacağız. Son 2 yıldır sıkıntılı dönemler geçiriyoruz. Bu sıkıntıları beraber halledeceğiz. 2 ligden buralara geldik. Burada kalıcı olmakta kolay değil. Ama birlik ve beraberlik olursa Süper Lig'de kalıcı olacağız. Bizim için önemli olan Kayseri maçını kazanmak. Taraftarımız yok ama yürekleri bizimle beraber. Bu moral ziyaretleri çok önemli. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malatyasoz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.