27 Mart 2025 tarihinde Türkiye’de birkaç küçük çaplı deprem kaydedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi, Türkiye'deki tüm depremleri anlık olarak raporluyor. Bugün sabah saatlerinde Ege Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Anıtkabir 23 Nisan'da 200 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı Anıtkabir 23 Nisan'da 200 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

Ege Denizi'nde 3.7 Büyüklüğünde Deprem

AFAD'ın verilerine göre, 27 Mart 2025 tarihinde saat 04.15’te merkez üssü Ege Denizi olan bir deprem kaydedildi. 3.7 büyüklüğündeki bu sarsıntı, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem, çevre illerde de hissedildi, ancak herhangi bir can veya mal kaybına dair bir bilgi paylaşılmadı.

Diğer Depremler

Günün ilerleyen saatlerinde Türkiye’nin farklı bölgelerinde de küçük çaplı depremler meydana geldi. Saat 06.32'de Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde 2.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Ayrıca Malatya il sınırlarında da bazı küçük sarsıntılar tespit edildi.

Muhabir: Hüseyin Canbay