Nakliyeciler Birliği Başkanı Halis Aydoğdu ve nakliyeci esnafıyla bir araya gelen Tüfenkci, esnafın yaşadığı sorunları, taleplerini ve beklentilerini birinci ağızdan dinleyerek çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu.
Tüfenkci, Çözüm Arıyor!
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Tüfenkci,
"Her fırsatta milletimizin yanında, sahada ve hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Nakliyecilerimizin daha iyi şartlarda çalışabilmesi, emeklerinin karşılığını alabilmesi için çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunduk. Bizler biliyoruz ki, güçlü Türkiye hedefimize ancak üretimiyle, emeğiyle ve alın teriyle katkı sağlayan esnafımızla birlikte ulaşacağız"
dedi.
Tüfenkci, teşkilat olarak her zaman sahada olduklarını ve milletin hizmetinde bulunduklarını vurgulayarak, ortak akılla ve istişare kültürüyle hareket ederek her kesimin sesi ve temsilcisi olmayı sürdüreceklerini ifade etti.