Kandilli Rasathanesi, akşam 21.09'da meydana gelen depremin merkez üssünü Elazığ-Baskil olarak açıklarken, sonrasında revize yaptı. Kandilli, 4,9 büyüklüğümdeki depremin merkez üssünü Malatya-Doğanyol olarak güncelledi.

AFAD, depremin Elazığ-Sivrice de meydana geldiğini açıklarken, Kandilli Rasathanesi'nin revizesi sonrası kafalar karıştı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.09'da merkez üssü Sivrice olan 4,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 11,31 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Malatya Elektrik Kesintisi: Malatya’da Elektrik Ne Zaman Gelecek? 28 Nisan 2025!
Malatya Elektrik Kesintisi: Malatya’da Elektrik Ne Zaman Gelecek? 28 Nisan 2025!
İçeriği Görüntüle

Kandilli Rasathanesi ise ilk belirleme göre depremin Elazığ-Baskil'de meydana geldiğini açıklarken, sonrasında depremin merkez üssünü Doğanyol olarak revize etti. Kandilli, 4.9 büyüklüğündeki depremin derinliğini 7.9 kilometre olarak açıkladı.

Editör: Ferdi Durdu