Sahipsizlik kavramında artık Nirvana’yı yaşıyoruz. “Nirvana” kelimesini arzuların ve isteklerin tamamen bitmesi ile rahatlatıcı bir iç dinginliğine ulaşmak olarak tanımlarsak, artık biz bizeyiz ve yapayalnızız. Aha takım, aha taraftar. Ne yaparsak biz yapacağız. Bürokrasiden ve siyasilerden artık medet ummak kendimizi yormaktan öteye gitmez.

Alışılagelmişin dışına çıkmanın vakti geldi de geçiyor. Zaten sahiplenen yok taraftardan başka, bizler neden birbirimizi kandırıyoruz. Takıma sahip çıkmalarını beklemektense bizler neler yapabiliriz onu çözümlemeliyiz. Çünkü “Biz herkesi yenebiliriz, fakat biz birbirimizi yenmenin peşindeyiz”. Artık yanlışta olduğumuzun farkına varalım, sadece Malatya için mücadele edelim. Kırmak çok kolay önemli olan dost şekilde mücadele etmektir. Herkesin derdi aynı MALATYASPOR.

Eyüp maçında son anlarda yaşananları bütün kamuoyu gördü ama hiçbir kanal hiçbir program bahsetmedi. Bir başka hususta attığımız gollerden sonra spikerin tepkisini ve ekrana gelmeyen taraftarımızın sevincini bilmem fark ettiniz mi?

Sahada Malatya için mücadele eden memleketi savunan Teknik Direktörümüzün şahsına yapılanları kabullenmek biz Malatyalıların doğasında yoktur. Kısasa kısasmı hayır. Biz bize yakışanı yapacağız. Anadolu insanın misafirperverliğini bütün dünya biliyor. Kimseden tolerans beklemiyoruz sadece eşit bir ortam istiyoruz. Malatya’ya gelen gözlemci olayları kişileştirip kapı kollarına kadar rapor tutuyorsa bütün statlarda aynı uygulamayı yapsınlar. Maçın hakemi oyuncularımıza karşı gösterdiği kompleksi diğer takımın oyuncularına da göstersinler.

Sahip Çıkmak Boynumuzun Borcu

Sahada terinin son damlasına kadar arma için, memleket için mücadele eden futbolcu kardeşlerimize gereken desteği vermek için Malatyalı olarak neyi bekliyoruz. Kapalı Çarşı üstüne stat yapılmasını mı? Biz değil miydik yağmurda çamurda karda kışta her türlü şartta takımın yanında olan. Stada gelmek için şampiyonluğa oynaması gerekmiyor. Adımızın olduğu her yerde bizlerinde sahadaki 11 adama onikinci adam olarak güç kuvvet vermemiz elzemdir. Gelecek iç saha maçına herkes bir arkadaşını getirsin, getireceği arkadaşına da bir arkadaşını getirmesi konusunda telkinde bulunsun.

Teşekkürler

İstanbulda ki taraftar gücümüz Derebeyleri’nin Marmara temsilcilerine, taraftarlarına Eyüp maçında futbolcularımıza itici güç oldukları için teşekkür ederim. Onlar gerekeni yapıyor ve yapmaya da devam edeceklerdir. Sıra Malatya’da!

Son olarak Teknik heyetimiz ve Futbolcu kardeşlerimiz verdikleri mücadeleden asla ve asla ödün vermesinler. Çok doğru ilerliyorlar. Her ne olursa olsun bu taraftar her zaman kendileriyle…