Yanımızdan ayrılalı bir yıl oldu babam; ama evimizdeki varlığın hiç eksilmedi çünkü hep kalbimizdesin canım babam. Baba demek koca çınar demektir. Sen de bizim çınarımız Ailemizin direği oldun babam. Sen dünyanın en iyi babası oldun. Sen uzağımda olsan bile, ben seni yüreğimde hissediyorum. Geçmişe olan özlem ve sevgi kokunu üzerimden atamıyorum.

Dünyanın en cömert, en fedakâr, en anlayışlı ve en şefkatli erkeği… Kocaman kalbinde sevgiden başka duyguya yer olmayan, Kalbi sevgi dolu, kucağı sıcak, anlayışlı, benim için dünyadaki en özel erkek Canım babam… Ben ona “baba” diye sesleniyorum. Derdimi, hüznümü, neşemi, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım, hayatımın kanatsız meleği, Beni ben yapan en değerli varlığım. Benim yalnızlığımın adı babamdı. En büyük yalnızlığım babamdı. Ben hala her şeyi sana anlatacakmış gibi biriktiriyorum, babam! Ne kadar anlatmaya çalışsam da; (GÜZEL BABAMI) Kelimeler yetmiyor anlatmaya. Seni çok ama çok seviyorum çok özlüyorum babam.

Hasretinle dolu bir güne daha başladım canım babam. Sensiz ve yalnız yetimlik ne garip şey, hep bir yanım eksik hep hüzünlü, hep bakışlarımda bir acı, boğazımda bir düğüm, yutamadığın o büyük acı nefes bile aldırmayan ama bir türlü de öldürmeyen. Yokluğun acısı saplandı yüreğime, yine bugün seni çok özlüyorum çok özledim babam.

Hayatta bazı sahneler çok acıdır. Mesela bazıları babaları varken kıymetini bilmez, bazıları da kıymetini bilirken kaybeder.

Gönül isterdi ki hiç kimse baba hasreti çekmesin, hiç kimse babasız kalmasın ama yapacak bir şeyimiz yok ve ölümlü varlıklar olduğumuzdan dolayı er veya geç hepimiz öleceğimiz gibi sevdiklerimiz de ölecektir. Burada önemli olan kısım ise babamız sağ iken onunla mutlu bir yaşam sürmek ve onu çok mutlu etmektir.

Canım babam kabrin pir nur olsun, mekânın cennet olsun, Onu cennetinde ağırla Ya Rabbim. Seni çok özledim babacığım.